Αιτωλοακαρνανία: Παρουσίαση Υποψηφίων Περ. Συμβούλων με την παράταξη “Δυτική Ελλάδα Μπροστά” με επικεφαλής τον Κώστα Σπηλιόπουλο.

“Η Περιφέρειά μας πρέπει να αλλάξει σελίδα και αυτό θα το πετύχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Οι απερχόμενοι κούρασαν και κουράστηκαν “

Μεγάλη συγκέντρωση για τον Κ. Σπηλιόπουλο στο Αγρίνιο
Σαφέστατη ικανοποίηση επικρατεί στο επιτελείο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κ. Σπηλιόπουλου, μετά την εκδήλωση στο Αγρίνιο, την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα, στο Αγρίνιο (στο ξενοδοχείο Imperial), όπου παρουσιάστηκε ο βασικός κορμός των υποψηφίων της παράταξης στην Αιτωλοακαρνανία. 
«Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών, ανεξαρτήτως κομματικών προελεύσεων, μας δίνει δύναμη και πίστη για νίκη στις προσεχείς εκλογές. Η Περιφέρειά μας πρέπει να αλλάξει σελίδα και αυτό θα το πετύχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Οι απερχόμενοι κούρασαν και κουράστηκαν», δήλωσε ο κ. Σπηλιόπουλος σε δημοσιογράφους αμέσως μετά την εκδήλωση στο Αγρίνιο.
«Μπορούμε να πάμε τη Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ. Με συγκεκριμένο πλαίσιο, αναπτυξιακούς στόχους και προοπτική. Με όλες και όλους που ανήκουν στον δημοκρατικό, προοδευτικό, ευρωπαϊκό χώρο και που δε μπορούν να βλέπουν άλλο την Περιφέρειά μας να είναι ουραγός», προσέθεσε. .

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *