Ηλεία : Παρουσίαση Υποψηφίων Περ. Συμβούλων με την παράταξη “Δυτική Ελλάδα Μπροστά” με επικεφαλής τον Κώστα Σπηλιόπουλο.

“Οι απερχόμενοι άφησαν πίσω και το νομό Ηλείας”

Τους υποψηφίους του στην Ηλεία παρουσίασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κ. Σπηλιόπουλος στο Εργατικό Κέντρο Πύργου το απόγευμα της Τετάρτης, 3 Απριλίου, 2019. 
Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι της παράταξης «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ» προέρχονται από ευρύ πολιτικό, επαγγελματικό και κοινωνικό φάσμα, με πλούσια δράση για τα συμφέροντα των τοπικών κοινωνιών.
Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Σπηλιόπουλος αναφέρει:
«Ο νομός Ηλείας, όπως και οι άλλοι νομοί της Δυτικής Ελλάδας αφέθηκαν στην τύχη τους από την απερχόμενη Περιφερειακή αρχή. Δεν υπήρξε συγκεκριμένο σχέδιο για τις υποδομές, με προεξάρχουσα σαφώς την Πατρών-Πύργου που έχει καθυστερήσει σημαντικά. Έλλειψε ένα στοχευμένο πλαίσιο δράσης για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, με βαρύτητα στο ισχυρότατο παγκοσμίως όνομα της Αρχαίας Ολυμπίας. 
Η απουσία της Περιφέρειας και σε θέματα υγείας, παιδείας, αθλητισμού και περιβάλλοντος είναι φανερή. Γι’ αυτό γυρίζουμε σελίδα. Όλοι ΜΑΖΙ. Αφήνουμε πίσω το παλιό και κουρασμένο, για την Περιφέρεια που μας αξίζει».

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *