Περί σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό και άλλων δαιμονίων

Κουράστηκε και κουράζει πια ο Απόστολος Κατσιφάρας!

Δεν κρύβεται, πλέον, η αμηχανία και ο πανικός του απερχόμενου Περιφερειάρχη Apostolos Katsifaras / Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος την 24 Απριλίου 2019, από το Αγρίνιο, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, εξήγγειλε για πολλοστή φορά τα ίδια ‘’έργα’’ ‘’για την επόμενη μέρα στην Αιτωλοακαρνανία’’, όπως μεταξύ άλλων τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό (…) έργο αρμοδιότητας του υπ. Υποδομών που ποτέ δεν διεκδίκησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece και το οποίο έχει παραπεμφθεί στις καλένδες από την ίδια κυβέρνηση.

Κουρασμένος, χωρίς πειθώ, έφθασε στο σημείο, ξεπερνώντας τον ίδιο του τον εαυτό, να μιλήσει για έργα ‘’αποκλιμάκωσης της ανεργίας’’, τη στιγμή κατά την οποία με βάση όλα τα τελευταία επίσημα στοιχεία η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε ποσοστό ανεργίας όπως επίσης και σε επίπεδο φτώχειας.

Η ένδεια έργου, στην 8ετή θητεία του κ. Κατσιφάρα στην θέση του Περιφερειάρχη, δεν καλύπτεται με εξαγγελίες ‘’Μαυρογιαλούρου’’.

Ας καταλάβει, κι ας συνειδητοποιήσει, έστω και την ύστατη στιγμή, ότι οι Αιτωλοακαρνάνες του έχουν γυρίσει οριστικά τη πλάτη

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *